Lukas Krupa Bygg AB

Badrumsrenovering Västerås

Badrumsrenovering Västerås

Välkommen till Lukas Krupa Bygg AB, det självklara valet av byggfirma när det kommer till badrumsrenovering i och omkring Västerås. Med mångårig erfarenhet inom branschen, levererar vi högsta kvalitet och trygghet till våra kunder. Våra skickliga hantverkare arbetar endast med de bästa materialen säkerställer vi att varje projekt utförs till perfektion. Hos oss står alltid kunden i fokus och vi strävar alltid efter att överträffa de förväntningar som finns. Med oss är din badrumsrenovering i trygga händer!

Boka oss för ett kostnadsfritt hembesök för att få en prisbild för ditt projekt.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841429862795376.

Vilka vi är

Lukas Krupa Bygg AB är en pålitlig byggfirma med lång erfarenhet och goda kunskaper inom branschen. Vår utgångspunkt ligger centralt i Katrineholm men vi arbetar även i närliggande städer, däribland Västerås. Vi sätter alltid kunden i fokus och arbetar hårt för att uppfylla deras behov och önskemål.

Badrumsrenovering Västerås

Vad vi gör

Tack vare god yrkeskompetens kan vi bistå med hjälp inom många områden. Erhåll vår hjälp med tjänster så som köks- och badrumsrenovering, fasadmålning, grävarbeten, nyproduktion, puts samt betongplatta. Utifrån dina önskemål och behov hittar vi den perfekta lösningen. Vi förverkligar din byggdröm!

Badrumsrenovering Västerås

VÅRA TJÄNSTER

Takbyte

Att byta tak kan vara en kostsam men nödvändig investering för att säkerställa att ditt hem är skyddat mot väder och vind. Anlita våra erfarna hantverkare som kan garantera en hög kvalitet på arbetet med ditt tak.

Kökrenovering

Genom en köksrenovering kan du förändra hela atmosfären i ditt hem och samtidigt öka värdet på din bostad. Våra skickliga hantverkare kan hjälpa dig att skapa ditt drömkök med högsta kvalitet på både material och utförande.

Fasadmålning

Fasadmålning ger dig en fräsch fasad samtidigt som huset kan få ett helt nytt utseende. Här finns professionella målare som använder sig av högkvalitativa produkter och tekniker för att garantera ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat.

Grävarbeten

Lukas Krupa Bygg AB är din pålitliga partner när det kommer till grävarbeten. Vårt erfarna och kunniga grävteam tar hand om stora som små grävarbeten. Lita på oss för dina grävbehov!

Badrumsrenovering

En badrumsrenovering kan förvandla ditt badrum till en oas av avkoppling och komfort. Genom våra professionella hantverkare kan du skapa ditt drömbadrum. Vi arbetar hårt för att leva upp till dina förväntningar genom att uppfylla dina behov och önskemål.

Nyproduktion

Vi på Lukas Krupa Bygg AB är ett självklart val när det kommer till nyproduktion av byggnader. Av oss får du i Västerås med omnejd rätt hjälp från start till slut, vi finns med dig under hela processen.

Puts

En vacker putsad yta kan ge din byggnad eller fasad ett stilfullt och elegant utseende. Anlitar du oss för putsarbeten kommer du få en jämn och hållbar putsning.

Betongplatta

Behöver du hjälp med en betongplatta är du välkommen till oss på Lukas Krupa Bygg AB. Inom företaget finns rätt kompetens för att genomföra arbetet på bästa tänkbara sätt.

Lukas Krupa Bygg AB

Gjuterigatan 4, 641 30 Katrineholm

076-218 36 22
Badrumsrenovering Västerås